Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Домарецький В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. |
Омельчук С. В. Технологія та органолептична оцінка оригінального пива з використанням екстракту волоського горіха [Електронний ресурс] / С. В. Омельчук, І. В. Мельник, В. А. Домарецький // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 260-265. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_42
| 2. |
Домарецький В. А. Стан і перспективи розвитку пивоварної промисловості України [Електронний ресурс] / В. А. Домарецький, І. В. Мельник // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 7-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_4
| 3. |
Гайдай І. В. Використання екстрактів і соку з дерену в технології плодово-ягідних алкогольних напоїв [Електронний ресурс] / І. В. Гайдай, О. М. Литовченко, В. А. Домарецький, І. В. Мельник // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_24
| 4. |
Куц А. М. Інноваційна анаеробно-аеробна технологія очистки стічних вод та відходів підприємств харчової промисловості [Електронний ресурс] / А. М. Куц, П. Л. Шиян, В. А. Домарецький, І. В. Мельник // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 84-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__22 Наведено особливості двохступеневої технології очистки стічних вод та відходів підприємств харчової промисловості, яка має значні переваги у порівнянні із класичними способами. Інноваційна технологія дозволяє зменшити забрудненість стічних вод за показниками хімічного і біологічного споживання кисню на 98,2 і 99,8 % відповідно.
| 5. |
Домарецький В. А. Культура споживання пива [Електронний ресурс] / В. А. Домарецький, А. М. Куц, М. В. Карпутіна // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_12
|
|
|