Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (18)Реферативна база даних (14)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Домарецький В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Омельчук С. В. 
Технологія та органолептична оцінка оригінального пива з використанням екстракту волоського горіха [Електронний ресурс] / С. В. Омельчук, І. В. Мельник, В. А. Домарецький // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 260-265. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_42
Попередній перегляд:   Завантажити - 342.409 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Домарецький В. А. 
Стан і перспективи розвитку пивоварної промисловості України [Електронний ресурс] / В. А. Домарецький, І. В. Мельник // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 3. - С. 7-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_3_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 194.916 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Гайдай І. В. 
Використання екстрактів і соку з дерену в технології плодово-ягідних алкогольних напоїв [Електронний ресурс] / І. В. Гайдай, О. М. Литовченко, В. А. Домарецький, І. В. Мельник // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 63-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.67 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Куц А. М. 
Інноваційна анаеробно-аеробна технологія очистки стічних вод та відходів підприємств харчової промисловості [Електронний ресурс] / А. М. Куц, П. Л. Шиян, В. А. Домарецький, І. В. Мельник // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 84-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__22
Наведено особливості двохступеневої технології очистки стічних вод та відходів підприємств харчової промисловості, яка має значні переваги у порівнянні із класичними способами. Інноваційна технологія дозволяє зменшити забрудненість стічних вод за показниками хімічного і біологічного споживання кисню на 98,2 і 99,8 % відповідно.
Попередній перегляд:   Завантажити - 82.254 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Домарецький В. А. 
Культура споживання пива [Електронний ресурс] / В. А. Домарецький, А. М. Куц, М. В. Карпутіна // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 745.641 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського